skip to Main Content

Cadeaubon

25,00

Artikelnummer: SA-004 Categorie:

Beschrijving

Cadeaubon StijlZone

Kent u iemand die graag een nieuwe muur wil of wat moois op de ramen maar kunt u geen keuze maken? Geef dan een cadeaubon van StijlZone cadeau! Deze zijn onbeperkt geldig.

Hoe kunt u deze bestellen?
Geef in de keuze aan wat voor bedrag u op de cadeaukaart zou willen. Misschien staat het bedrag naar keuze er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij passen dit moeiteloos voor u aan.

Hoe ontvangt u de cadeaubon?
Na betaling pakken wij de bon feestelijk in. De bon kan naar eigen adres verstuurd worden of u kunt ervoor kiezen doormiddel van het formulier een boodschap en een adres te vermelden zodat wij hem dan rechtstreeks versturen.

Het tegoed kan men eenvoudig verzilveren
De cadeaubon heeft een unieke code. Deze unieke code relateert aan het tegoed op de cadeaubon. Op de cadeaubon staat een code van diverse cijfers en letters. Deze code kan de ontvanger tijdens het afrekenen invoeren bij ‘Kortingscode’ in onze online winkel. Het bedrag wordt dan automatisch verminderd op het totaal.

  • De code is eenmalig te gebruiken. De cadeaubon in één keer dient te worden besteed. Wilt u meerdere cadeaubonnen geven, vermeld dit dan tijdens het afrekenen bij ‘opmerkingen’ of stuur ons een e-mail direct nadat u de cadeaubon heeft besteld.
  • Mocht het saldo van uw cadeaubon onvoldoende zijn om uw gehele aankoop te betalen, dan kunt u het resterende bedrag bijbetalen
  • Het is niet mogelijk meerdere cadeaubonnen te verzilveren in één bestelling
  • Het is niet mogelijk om cadeaubonnen na ontvangst te retourneren/wijzigen.

.

Back To Top