Skip to content

Sinds 2005 heeft StijlZone een enorme drijf en creativiteit in trends en styling. We leven nou eenmaal in een wereld waar veranderingen heel normaal zijn. Wij volgen deze verandering op de voet. Door onze kennis, ervaringen en vakmanschap kunnen wij hoogwaardige producten maken en leveren.

Ons verhaal

About the brand

Wij zijn creatieve en gedisciplineerde  professionals die hun passie delen voor styling, trends, interieur en het grafische vak. Ons werk brengt gewone ruimtes tot leven en creëert buitengewone meeslepende ervaringen. We zijn actief in zowel de contractmarkt als de woningmarkt voor een breed scala aan doelgroepen, variërend van consumenten tot professionals, zoals architecten en interieurontwerpers. Zo zijn wij dagelijks bezig met het decoreren van de wereld!

Stel je voor wat je muur kan zijn

Voor ons is een muur meer dan alleen een muur. Het is een kans om behang te ontwikkelen dat perfect geschikt is voor een bepaalde kamer. Behang dat perfect bij de functie van de kamer past en de juiste sfeer uitstraalt. Dit is een bijzonder proces dat we graag delen met onze klanten. De ervaring heeft geleerd dat het altijd begint met hetzelfde basisdoel: stel je voor wat je muur kan zijn.

fotobehang,interieurfolie, behang met afbeelding
fotobehang,interieurfolie, behang met afbeelding

Duurzaamheid

Een duurzame ontwikkeling voor de toekomst!

Wij printen uitsluitend met inkten die duurzaam zijn voor mens in milieu. Onze materialen zijn vrij van PVC etc. Niet alleen de producten die we maken blinken uit qua duurzaamheid, maar ook voldoen de producten aan alle veiligheid- en milieueisen. Om ervoor te zorgen dat producten duurzaam zijn, is het essentieel dat ze gemaakt zijn om lang mee te gaan. Zowel degelijkheid als design heeft hier mee te maken. Een tijdloos design gaat immers heel lang mee. De producten blinken uit qua stevigheid, zodat het eindproduct bovengemiddeld lang meegaat, hoe vaak en intensief het ook wordt gebruikt.

FSC

De Forest Stewardship Council™ (FSC) streeft naar het behoud van de bossen wereldwijd door middel van verantwoord bosbeheer. FSC heeft normen opgesteld voor verantwoord bosbeheer waarbij op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten. BN International is dan ook FSC-gecertificeerd en draagt hierdoor bij aan het behoud van de bossen en van de gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Back To Top