Skip to content

Landscape

19,5022,50 per m2

Afmetingen

Geef de breedte en de hoogte van de muur aan. Helaas zijn wanden en plafonds bijna nooit 100% recht. Je kunt daarom bij zowel de hoogte als de breedte best 6 tot 10 cm extra opgeven. Op die manier weet je zeker dat je geen behang te kort komt.

Breedte van de muur in cm *

Hoogte van de muur in cm *

Totaal oppervlakte (m2) *

Totaalprijs *

Artikelnummer: 07-041 Categorie:

Beschrijving

Landscape FotoBehang

Landscape fotobehang op maat is een behangsoort welke uitermate geschikt is voor het bekleden van wanden. Het geeft de ruimte een luxe uitstraling. Doordat Airtex behang uit één stuk wordt geprint heb je niet te maken met behangbanen en naden in het behang. Airtex behang is behang dat je in zijn geheel op de muur plakt. Het is enorm sterk en door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld.

StijlZone print ook hoogwaardig op vliesbehang deze zorgt ervoor dat de afbeelding ook in banen gemaakt kan worden. Het printproces op onze producten  is vrij van PVC tevens gebruiken wij duurzame inkten gecertificeerd met GREENGUARD GOLD  Certeficaat.

Dankzij het  hoogwaardig printproces zijn zowel airtex als vliesbehang makkelijk schoon te maken, brandvertragend, krasvast én het scheurt niet. Het materiaal is makkelijk, eenvoudig en naadloos aan te brengen doordat het behang uit één stuk geprint wordt. Airtex is ook herbruikbaar dus mocht je het behang willen mee verhuizen dan kan dat heel makkelijk. Ook hebben wij een ontwerpteam klaar zitten om het ontwerp aan te passen voor een perfecte fotobehang op maat! Vraag gerust naar de mogelijkheden of stalen.

Het is afwasbaar
Waterafstotend
Kras en stoot vast
Brandvertragend

Extra informatie

Collectie

Gewicht

Materiaal

Montage

Uitstraling

Back To Top