Skip to content
Fotobehang,interieurfolie, Behang Met Afbeelding

Behang Trends

BEHANG TRENDS

Of je nu van een print houd, een structuur, een foto of juist zacht effen.
Met behang is alles mogelijk. Er is werkelijk voor ‘n ieder wat wils.

De meningen over behang zijn de laatste jaren behoorlijk bijgedraaid.
Een hele periode werd behang bestempeld als oubollig of truttig.

Jaren heeft het behang in in een stoffe doos gezeten. Muren werden gestuct (met of zonder stuctuur) en in een passende kleur geschilderd. Oh, en als het even kon deed men dit in de kleuren: wit, taupe, zachtgrijs of zwart.
We willen immers vooral niet teveel opvallen.

08 013 StijlHome Maude 1

Wees gerust….Behang is weer helemaal terug van weggeweest.

FOTOBEHANG OP MAAT

Foto behang is ook wel een afbeelding of voorstelling die de hele muur beslaat. Het heeft dus geen herhaling van een patroon, maar bevat een wand-vullende afbeelding. Het mooie aan dit soort behang is dat je het heel persoonlijk kan maken door een eigen foto te laten drukken. Zo maak je van je muur een eye-catcher met een verhaal. Jouw verhaal. Het nadeel is dat dit wat kostbaarder is dan een standaard motief uit de winkel. Kies daarom de afbeelding met aandacht. Dan zal hij niet snel vervelen en heb je er lang plezier van.

07 031 Fotobehang FactoryWheels 1

BLOEMETJES BEHANG

EEEEcht? Ja echt! Het bekende bloemetjes behang, dat door vele werd geassocieerd met de slaapkamermuren van opa & oma, is terug van weggeweest. En wij zijn fan! De kleuren en motieven zijn vandaag de dag helemaal gemoderniseerd en alles behalve oubollig te noemen. En je kunt er alle kanten mee op. Van een bloem die de hele muur vult, tot kleine bloesemtakken & van zwartwit tot volledig in kleur. Het is er allemaal.

MU11094

TEXTUUR BEHANG

Die saaie muur in huis schreeuwt om iets nieuws. Komt dat even goed uit. Dit prachtige behang tovert dat muurtje om tot een blikvanger en voorziet je kamer direct van een totaal andere sfeer. Grafisch behang. Het kan bijna altijd en overal worden toegepast. Je kunt kiezen voor een strak lijnenspel of juist een zachte, subtiele en ronde vormen.

Bijkomend voordeel: kleine ruimtes kun je met het juiste motief groter doen lijken.

MU11001

Mocht je toch twijfelen, of wil je weten of het in U interieur past. Ik kan een compleet interieuradvies geven met een complete Look & Feel. Vraag gerust naar de mogelijkheden 🙂

Back To Top