Skip to content
Fotobehang,interieurfolie, Behang Met Afbeelding

Met behang breng je sfeer in een kamer!

Sfeer in huis

Behang is er in een nauwelijks meer te overziene verscheidenheid aan decors, kleuren en texturen. Doordat behang vaak dé eyecatcher is in het interieur, heb je een stuk minder accessoires in je woonkamer nodig om de ruimte “compleet” te maken. Denk maar eens aan behang met baksteen look. Doordat het behang zelf al vrij druk is, hoef je nog maar een aantal kleine items toe te voegen om je interieur af te maken.

Fotobehang op maat

Een opkomende trend is fotobehang op maat. Hierbij selecteer je een foto (zelf uitgekozen of uit een assortiment) en laat je afdrukken op behangpapier. Doordat je de breedte en hoogte van de muur aan kunt geven, komt de foto goed tot zijn recht.

Fotobehang is ook een goede oplossing als je op zoek bent naar een bijzondere print, zoals hieronder te zien is. Met standaard behang is het vaak wat lastiger om de print goed over te laten lopen. Bij fotobehang krijg je stroken en nummers die de volgorde van de stroken aangeven. Zo wordt behangen een stuk makkelijker (en misschien zelfs leuker)!

Back To Top