skip to Main Content
Wrappen Van Kunststof, Fotobehang,interieurfolie, Behang Met Afbeelding

Wrappen van kunststof kozijnen.

fotobehang,interieurfolie, behang met afbeelding, wrappen kunststof, schilderen met folie
wrappen van kunststof,fotobehang,interieurfolie, behang met afbeelding
wrappen van kunststof,fotobehang,interieurfolie, behang met afbeelding

Kozijnen wrappen

Kozijnen wrappen maken uw kozijnen weer als nieuw! Om kosten te besparen op nieuwe kozijnen, kan Kozijn Repair Service uw kozijnen wrappen in iedere gewenste kleurnuance.

Kozijnen wrappen bij kunststof kozijnen

Kozijnen wrappen is een steeds meer gevraagde dienst die Kozijn Repair Service ook verleend. Hierbij kunnen wij verouderde, verkleurde of licht beschadigde kunststof kozijnen wrappen, zodat zij er weer als nieuw uit zien, maar dan tegen veel lagere kosten dan nieuwe kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen kunnen door diverse weersinvloeden verweerd raken. Het kan ook zijn dat u graag een andere kleur wilt. Met kozijnen wrappen bieden wij deze mogelijkheid, zodat uw kozijnen u weer tegemoet lachen.

Wrappen als alternatief voor schilderen of nieuwe kozijnen

Als u graag uw kunststof kozijnen wilt vernieuwen, omdat ze er niet meer naar wens uitzien of de kwaliteit is door de jaren heen verminderd, dan biedt kozijnen wrappen een goed alternatief voor kozijnen schilderen. Daarmee bent u veel goedkoper uit dan uw kozijnen helemaal laten vernieuwen. Het schilderwerk van kozijnen is vaak arbeidsintensief en moet regelmatig herhaald worden. Met kozijnen wrappen hoeft dat niet meer en zien uw kunststof kozijnen er weer als nieuw uit, in de kleur die u zelf wenst. Makkelijker kan het haast niet.

Heeft u kleine beschadigingen aan de folie van uw kunststof kozijnen? Lees dan ook de informatie over reparatie folie kunststof kozijnen.

Gevelrenovatie voor panelen, platen en kozijnen met kozijnfolie

Kozijnen wrappen is niet alleen toepasbaar op kunststof kozijnen, maar Kozijn Repair Service kan ook gevelrenovatie op HPL beplating, aluminium geveldelen, panelen en Trespa-platen aanbrengen. Juist gevels die veelvuldig zon krijgen, kunnen op ten duur verkleuren en verweren. Met behulp van hoogwaardige kleurechte plakfolie, kunnen wij deze panelen, beplating en kozijnen ook wrappen. Dit doen wij over de bestaande panelen. Dit is een goedkope en snelle manier om ook uw panelen te voorzien van een vernieuwende uitstraling.

Voordelen van kozijnen wrappen

  • Is kostenbesparend en scheelt veel geld ten opzichte van nieuwe kozijnen

  • In verschillende kleuren, oppervlaktestructuren en designs verkrijgbaar

  • Ook toepasbaar op geometrische vormen

  • Kan een complete restyling van uw kozijnen en gevel geven

  • Hoge duurzaamheid van 10 tot 15 jaar

  • Zeer efficiënte, snelle en schone verwerking

  • Duurzamer en laagdrempeliger dan kunststof kozijnen schilderen

  • Uw huidige kunststof kozijnen zien er weer als nieuw uit

In welke kleur kunnen wij uw kozijnen wrappen?

Eén van de grootste voordelen van kunststof kozijnen wrappen is, dat u uw huidige kozijnen niet hoeft te vervangen en dus flink kunt besparen op de aanschaf van nieuwe kozijnen. Daarnaast zijn er legio mogelijkheden om de kleur van de folie af te stemmen op de huidige huisstijl van uw woning en uw persoonlijke wensen. Kozijn Repair Service is gespecialiseerd in kunststof kozijnen wrappen en geeft u desgewenst graag advies over alle mogelijkheden en kleuren.

Wilt u advies over kozijnen wrappen? Ga naar onze contactpagina en stel uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

fotobehang,interieurfolie, behang met afbeelding
Back To Top